logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

Veelgestelde Vragen

Officiele tickets voor Mumbai Color Festival: waar koop je ze?

Helaas was dit de laatste editie van Mumbai Color Festival. 

Hotel packages: Where can I order tickets that include accommodation for the night?

Do you live abroad and want to stay the night? Festicket, our official travel partner, has created festival packages including tickets and accommodation, and will help you with your local travel/flights! Click here for an overview of their packages or contact them for questions and special requests:

Festicket: helpdesk@festicket.com / +44 (0)20 3397 1847

Ik heb een vraag over mijn tickets. Aan wie kan ik die stellen?

Neem contact op met YourTicketProvider via info@yourticketprovider.nl of via +31 30 204 02 58. Ook kun je hen tussen 09:00 en 17:00 bereiken via Whatsapp: +31 6 16 39 66 95
Ze zullen je al vrij snel vragen om jouw mailadres en referentienummer (te vinden op je bankafschrift en beginnend met de letters ‘REF’), dus zorg dat je deze bij de hand hebt.

Kun je jouw ticket(s) niet meer vinden in de email? Vraag dan opnieuw jouw ticket(s) op via: https://www.yourticketprovider.nl/ticketopvragen.

Gaat jouw vraag over hotel packages? Neem contact op met Festicket: helpdesk@festicket.com / +44 (0)20 3397 1847

Moet ik mijn ticket printen?

We kunnen jouw ticket vanaf de telefoon scannen! Houd er wel rekening mee dat je ter plekke geen internetverbinding kan hebben. Het handigst is daarom om het ticket te downloaden op je telefoon.

Zorg ook dat de helderheid van jouw telefoon op zijn hoogst staat.

Kleurpoeder meenemen: mag dit?

Nee. Het poeder dat op Mumbai Color Festival wordt gebruikt, is uitgebreid getest en ecologisch afbreekbaar, waardoor we het oude Fort Vechten als festivalterrein mogen gebruiken. Je kunt dus zelf geen kleurpoeder meenemen. We zullen ervoor zorgen dat er genoeg op het terrein aanwezig is.

Kleurpoeder: heeft het invloed op gezondheid, lichaam (ogen), kleding of anders?

Het kleurpoeder is uitgebreid getest en biologisch afbreekbaar. Het is niet schadelijk voor je gezondheid. Wel is het mogelijk dat bij pas gekleurd/ geblondeerd haar tijdelijk een kleurenwaas achterblijft. Hetzelfde geldt voor nieuw/nog weinig gewassen kleding. Ervaring heeft ons echter geleerd dat dit maar sporadisch voorkomt. Na een aantal keer wassen, verdwijnt dit.

Let op: draag jij lenzen? Verruil deze dan voor een bril of draag een zonnebril/duikbril ter bescherming. Het poeder kan gemakkelijk tussen de lens en je oog komen en hiermee voor irritatie/beschadiging zorgen.

Wat te doen bij Astma of andere luchtwegaandoeningen?

We raden het ten zeerste af om Mumbai Color Festival te bezoeken wanneer je last hebt van astma of andere luchtwegaandoeningen.
 

Wat kan ik wel of niet meenemen naar het Mumbai Color Festival?

Naast je tickets & id-kaart, is er nog veel meer wat je wel (maar ook niet) mee kunt nemen... Check het hier!

Toegestane items:

Deodorant sticks, zonnebrand en vergelijkbare producten, mits deze nog in de originele, gesloten verpakking zitten.
Opblaasdieren (moeten leeg zijn bij binnenkomst)
Vlaggen, banners of handgemaakte spandoeken (geen merken of leuzen en geen vlaggenstokken)
Niet-professionele foto- en video camera's, mobiele telefoons, Go-Pro's & wegwerp camera's
Elektronische sigaretten mogen mee naar binnen wanneer er nog geen vloeistof in zit. De vloeistof mag enkel mee in een dichte en originele verpakking.

Verboden items:

Let op: Alles waarmee jij jezelf of een ander kunt schaden, is niet toegestaan.

Je eigen kleurpoeder!
Drugs (Zero-Tolerance beleid is actief)
Eigen eten en drinken (inclusief alcohol en snoep)
Spuitbussen (zoals je favoriete deodorant) en parfumflesjes
Gevulde elektronische sigaretten.
Geopende flessen waar vloeibaar middel in zit (bijv. zonnebrand. Dit is alleen toegestaan wanneer deze nog in de originele, gesloten verpakking zit)
Glas, plastic flessen, blik, bekers en koelboxen
Vuurwerk, wapens - inclusief zakmessen en pepperspray - en andere gevaarlijke voorwerpen
Paraplu's, buggy's, stoelen, banken en tenten.
Selfie sticks

Bovenstaande items zullen bij entree worden ingenomen. Het is niet mogelijk deze tijdelijk onder bewaring te stellen en na afloop weer terug te vragen.

Zijn er kluisjes?

Er zijn kluisjes aanwezig van Eventsafe! Je kunt deze voor 7 euro huren en hierin je schone kleren of andere spullen veilig opbergen. Het kluisje is gedurende de dag te openen en hersluiten..

Lockers zijn niet meer in de voorverkoop verkrijgbaar, maar er zullen genoeg kluisjes op locatie beschikbaar zijn!

Wat als ik medicijnen of een allergie heb?

Wil je medicatie meenemen? Stuur dan een mail naar info@xsense.nl met een beschrijving en doktersverklaring in de bijlage. Wij zullen dit in behandeling nemen en een akkoord per mail sturen, zodat je bij de entree geen problemen zult ondervinden.

Heb je een allergie? Stuur ook dan een mail naar info@xsense.nl met een beschrijving. We kijken dan samen met jou naar de voedingsmogelijkheden op het festivalterrein.

Zijn er huisregels waaraan ik mij op Mumbai Color Festival kan houden?

Ja, die hebben we! Lees ze hieronder. Je vindt hier ook een link naar de algemene voorwaarden van XSENSE. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het formulier op de contactpagina.

Huisregels Mumbai Color Festival

Heb jij een ticket voor dit festival? Dan heb je ook ingestemd je te houden aan een aantal voorwaarden en huisregels die voor en op Mumbai Color Festival gelden. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat je deze dag zorgeloos kunt genieten en er een waanzinnig & onvergetelijk feest van maken. We vragen je daarom om je aan het volgende te houden:

 • Zorg dat je een geldig ticket hebt als je bij het festival aankomt! Hoe je dat kunt weten? Wanneer je deze via Your Ticket Provider of Festicket (hotelpakket) hebt aangeschaft, is dit zeker het geval. Via andere verkooppunten of derden is altijd onder eigen verantwoordelijkheid en het kan daardoor zijn dat je het terrein niet op kunt.
 • Ben je wel 18? Dit is namelijk de minimale leeftijd van Mumbai Color Festival! Je kunt dit via een geldig legitimatiebewijs (geen kopie) aan ons laten zien.
 • Laat ons zien wat je bij je draagt! Bij de ingang controleren we of niemand iets heeft meegenomen wat eigenlijk niet mee naar binnen mag… Mocht er om gevraagd worden, laat dan zien wat er in je tas en jaszakken zit en geef de beveiliging de kans om je kleding te onderzoeken. Je mag hierbij jouw voorkeur voor een visitatie door man of vrouw aangeven.
 • Heb je van te voren al wat alcohol gedronken? Wanneer je bij aankomst in kennelijke staat van dronkenschap bent, kunnen we je helaas niet naar binnen laten.
 • Neem geen wapens mee. Alles wat we aantreffen, inclusief spullen die op wapens lijken of zo kunnen worden gebruikt, wordt ingenomen. Mocht dit zelfs genoemd zijn in de Wet Wapens en Munitie, dan moeten we dit bij de politie aangeven.
 • Laat alle soorten drugs en hallucinerende middelen thuis. Op het festival geldt een Zero-Tolerance beleid, dus je mag dit niet gebruiken, verhandelen of bewerken. De politie kan hier in zo’n geval bij worden betrokken.
 • Eigen eten en drinken kan helaas niet mee naar binnen (tenzij hier duidelijke afspraken met de organisatie over zijn gemaakt i.v.m. medicatie of allergie). Wij zorgen voor genoeg en diverse consumpties om de dag door te komen!
 • Wees lief voor het personeel! Ze doen hun best om het jou vandaag naar de zin te maken en alles veilig te laten verlopen. Beledig hen (en andere bezoekers) daarom niet en volg hun aanwijzingen altijd op.
 • Ben je bij geweld, ongeregeldheden of bedreiging betrokken geweest of gebeurt dit op het festival zelf? Dan kunnen we je helaas niet binnen laten. Mocht dit de reden zijn dat je het festival moet verlaten, dan zal dit aan de politie worden doorgegeven.
 • Het festival wordt bezocht op eigen verantwoordelijkheid. Mocht je letsel opdoen of (im)materiële schade oplopen, dan kunnen de organisatie van (VUL FESTIVAL IN), het personeel en de eigenaren van de locatie daarom niet aansprakelijk worden gesteld.
 • Laat het ons weten als iets mis gaat! Wij kunnen ervoor zorgen dat de politie, ambulance of brandweer er snel is en hebben zelf ook de nodige hulpmiddelen op het terrein. Bij calamiteiten zullen wij altijd de politie inschakelen.
 • Is er een noodgeval? Volg dan alle aanwijzingen van het personeel en de overheid op.

Check ook de algemene voorwaarden van XSENSE B.V.: Klik hier.

Ik ben een creatieve cateraar: waar meld ik me aan?

Heb je een bijzonder food concept en denk je hiermee goed bij een festival van ons te passen? Stuur dan een mail naar info@thezoo.nl - met als onderwerp ‘Creatieve cateraar festivals’ - en voeg hier foto’s van jouw stand en verkoopwaar, inclusief gegevens (website, facebook, ed) bij. Mochten we interesse hebben, dan nemen we zeker contact met je op!

XSENSE organiseert Mumbai Color Festival. Staat je vraag niet in de FAQ? Stel dan je vraag via onderstaand formulier. Beschrijf je vraag zo duidelijk mogelijk zodat we je een passend antwoord kunnen geven. Klik hierboven voor het persformulier.